A.G.A Marine SOUL 750, Reservationspris ej uppnått

Listpris:
900 000 kr
ELLER

Översikt

Passa på att bli ägare till en RIB-båt som sticker ut. Nu säljer vi vår fullutrustade visningsbåt till ett mycket förmånligt pris. Denna A.G.A Marine SOUL 750 är något utöver det vanliga. Med en Yamaha utombordare på 350 hk kommer du upp i hisnande hastigheter. Definitivt läckraste Ribben i hamnen.


Se båten på youtube här!


För mer information kontakta MKF Marin AB


MKF Marin AB
Tel: 0708-25 46 77


Epost: info@mkfmarin.se
Internet: www.mkfmarin.se


MKF Marin AB är ombud för yachtaction.se - Båtauktioner på nätet i Kalskrona


www.yachtaction.se

A.G.A Marine SOUL 750, Reservationspris ej uppnått

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

Modell: AGA Marine SOUL 750 Årsmodell: 2013

Längd: 7,80m Bredd: 3,0m

Motor: Yamaha 350 hk (Ny, 2008 Garanti)

 

Utrustning: - Hydraulisk styrning. - Bränsle separatorfilter inkl. Vatten separator partikel filter, BOSCH. - Handdusch system inkl. vattenpump. Fast tank 75 L. - Kompressor elektrisk 12 V med 3 m slang för att fylla och tömma tuberna.. - Ankarkätting. Genomföring I rostfritt stål. - Ankare 10 kg rostfritt stål, högglans inkl - ankarvinch av rostfritt stål. 

Diskho av rostfritt stål - Buglights av rostfritt stål Högglans. - Sökljus 1 x 50 W halogen med panel. - Marin batteri 100 Ah x 2.

Radio CD-spelare med mp3 port, 

Fördäck solbädd två delad. Ena delen kan användas som bord (justerbart). - Rostfritt stål handtag runt styrkonsolen.

Kyl box (45 L) med kompressor. - Simrad Dockningsstation för iPhone - Original trä teak-golv. - Simrad NSS7 Kartplotter (GPS).

 

UTRUSTNING

Ankarspel 500W med fjärrkontroll, monterad på bogsprötet med kätting i ankarbox i fören. Tuber med sex-kammare system och övertrycksventiler. Tillverkad uteslutande i Hypalon. Hypalonfärg enligt önskemål, med många olika färger att välja mellan. Förarsätet, med plats för två personer, kan fällas upp och används även som ett väl tilltaget stuvutrymme. Sittdynorna kan individuellt vikas uppåt och i detta läge vara ett stöd vid stående körställning. Ett bord som är integrerat bakom förarsätet, kan fällas ut vid behov. En aktersoffa med plats för minst tre personer. Alla med nackkuddar på rostfria konsoler. Aktersoffan kan dras ut för skapa en stor solsäng.
 
Omfattande stuvutrymme finns också under aktersoffan. Detta inrymmer dessutom en stor del av den tekniska utrustningen såsom batterier, dusch pump, länspump och vattentank. Där finns också tillräckligt med utrymme för ytterligare utrustning om det skulle behövas. De förliga britsarna är uppdelade i två sektioner, så att ett flera personer kan åka komfortabelt. Även dessa två bänkar kan omvandlas till en stor solsäng. Det finns också möjlighet att installera ett bord i fören. Under de fem flikarna i de två långa bänkarna finns tillräckligt med stuvutrymme för all utrustning som kan tänkas behövas i båtlivet. Volymen är mer än tillräckligt, på grund av det djupa kölsvinet. Flikarna kan även öppnas när sittplatserna är i "solsängsläget" Förar konsol: två låsbara förvaringsutrymmen finns i förarkonsolen. Som standard ingår ett radiofack med sköljtätt lock och en 1,5 m glasfiberantenn på rostfritt stativ.
 
En säkringspanel med automatsäkringar för alla konsumenter är också installerad som standard. Detta underlättar driften av lanternor, ankarljus, horn, interiör belysning på golvnivå och ytterligare konsumenter. Samtliga belysningssystem är utrustade med moderna LED lampor. En kompressor kylbox med en kapacitet på 50l finns styrbord om förarplatsen. Här finner du även diskho. 
Sätena: konstläder "Skai Fashion Neptun" med nano-profiler från "House of Hornschuch, Tyskland". Sittdynorna i båten har en bassektion, som är fylld med skum av bästa kvalité.
 
Alla dynor på båten har en tjocklek på 15 cm. Dynorna kan naturligtvis fås i en mängd olika färger och strukturer. På babordssidan finns steg placerade midskepps, som gör det möjligt för passagerare att stiga i och ur båten på ett säkert sätt när den är förtöjd. Tack vare det höga fribordet sitter alla passagerare mycket säkert under färd. Detta innebär maximal säkerhet för passagerarna, särskilt vid kurvtagning i höga hastigheter och hög sjö. Grabräcke i polerat rostfritt stål är monterat på alla viktiga platser för att ge passagerarna möjlighet att ta ett fast grepp om det skulle behövas. Tre infällbara knappar av rostfritt stål finns på babords respektive styrbordsida för förtöjning och för att fästa fendrar i.
 
Bakom aktersoffan finns en dusch med en 100 liters färskvattentank av rostfritt stål och ett tryckvattensystem. Spoilern är så hög att det är möjligt att stå bekvämt upprätt när man duschar. Badstegen av rostfritt stål är fast installerad på akterdäck, och kan förlängas. En låsbar vattenskidbox är integrerad i durken, och är perfekt för förvaring av sportutrustning och mycket annat. I aktern finns även en vattenskidkrok i polerat rostfritt stål.
 

MKF Marin AB - Magnus Nilsson
Tel: 0708-25 46 77

Epost: info@mkfmarin.se
Internet: www.mkfmarin.se

MKF Marin AB är ombud för yachtaction.se - Båtauktioner på nätet i Kalskrona


www.yachtaction.se

Mer information

OBJEKT FRÅN SVERIGE Motorbåtar

Bifogade filer

  • No Files attached with this product.