Fortissimo 33 - SÅLD - 185,000 kr

Listpris:
350 000 kr
ELLER

Översikt

Den bäst seglande långkölade båten enligt många. Båten är "rätt" utrustad med bland annat nyare och större motor. Båten har dessutom fina segel som knappt är använda (från 2002) samt bogpropeller installerad 2005. Båten ligger i Höganäs.


För info och visning vänd er till: 

Fortissimo 33

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

  • Fortissimo 33

Detaljer

Auktionen avslutad - Båten såld för 185.000 kr

 

Denna Fortissimo har haft samma ägare i många år. Utrustningslistan är lång och med den nyare och starkare motorn, en Volvo Penta 2030, som installerades 2002 blir den enkel att manöverera. I kombination med bogpropellern gör den som du vill i den trånga sommarhamnen. Seglen är mycket sparsamt använda och kommer att hålla i många år framöver. Det finns ett flertal äldre segel. Inredningen är enkel som i de flesta Fortissimo och några hemmagjorda detaljer finns.

 

Det allmänna skicket är gott bruksskick. Värmaren är inte använd de senaste 7-8 åren och inte provkörd så funktionen är osäker. Botten skulle må bra av att skrapas ren och målas om. Många lager gammal bottenfärg sitter kvar. I övrigt finns inga kända fel av betydelse. Båten står nu på land i Höganäs och kan utan kostnad stå kvar på land för den nya ägarens räkning till säsongen 2013. Vi kan ombesörja sjösättning och riggning om så önskas. Vill Ni ha båten transporterad till den nya hemmahamnen kan vi hjälpa till. För info och visning vänd er till: 

Mer information

OBJEKT FRÅN SVERIGE Nej

Bifogade filer