Flyer 550 - SÅLD

Listpris:
295 000 kr
ELLER

Översikt

Beneteau Flyer 550 Cabrio


Populär "mini" daycruiser med övernattning för två personer. Med 115 hk gör denna båt ca 40 knop. Marschar behagliga 25 knop och går då mycket ekonomiskt.


Yacht Action AB förmedlar denna båt på auktion i Sverige via vårt ombud i Danmark. Alla våra båtar från Danmark säljs genom auktoriserade mäklare. Vi hjälper till med allt det praktiska och transport från Danmark till Sverige kan ordnas förmånligt, om så önskas. Vi kan även ordna mycket bra pris på en passande trailer. Båten kan bokas med en handpenning och hämtas till våren utan extra kostnader.


För mer information och visning vänd er till: 


Tänk på att när du köper båt på auktion genom yachtaction och våra ombud får du en bättre köptrygghet än vid en privataffär.


www.yachtaction.se

 

Flyer 550 - SÅLD

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

Beneteau Flyer 550 Cabrio

Helt ny båt och motor, aldrig använd. Båten är en demobåt och finns i Danmark på Fyn. Årsmodell 2011. Motorn är en Suzuki DF 115 TL från 2012.

 

Båten har följande tillval utöver standard: Dynamic paket, dynsats ute och inne, kompass, "Tallon" Marine set (mugghållare, adaptersystem), sittbrunnsbordbord, Integrerat gas/växelreglage och montering av motor. Fullt kapell som lätt fälls in i ryggstödet.  Massiv trädurk i sittbrunnen.

 

En mycket trevlig båt från franska Beneteau. Som alla båtar från detta varv går även denna mjukt och fint i sjön.

Båt och motor kan säljas utan moms för export eller till företag inom EU.

 

För mer information och visning vänd er till: 

(Se bifogade fakta filer nedan)

 

Beneteau 550 Cabrio 

 

Yachtaction logo

Mer information

OBJEKT FRÅN SVERIGE Nej

Bifogade filer