Coronet 24 "Extraordinär" - SÅLD

Listpris:
250 000 kr
ELLER

Översikt

Detta måste vara den finaste Coronet 24 Midi som byggts. Inredningen kan inte jämföras med original. Detta är något helt annat, väl i klass med det finaste varvsbygge. Inredningen är byggd av möbelsnickare i mahogany under 5 år som hobby. Allt framstår dessutom i bästa skick. Ingen kan bli besviken på skick och utförande. 2 välskötta Volvo Penta med vardera 145 hk ger en toppfart på över 40 knop.


Båten alltid inomhusförvarad varmt o torrt. Finns i Ängelholm. 


För info och visning: ring eller maila 


Yachtaction logo

Coronet 24 "Extraordinär" - SÅLD

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Detaljer

En sällsynt fin, klassisk Coronet 24 Midi från 1975. Inredningen är av bästa snitt, byggd av båtbyggare / inredningssnickare. Många trevliga detaljer som bla infälld belysning vid borden i sittbrunnen. Coronet originalinredning ligger långt under denna i både form och utförande. Båtens skick är mycket fint och kan jämföras med nyskick. Det enda som finns är några repor på styrbords relingslist (se bilder). Kapellet blekt, men helt och tätt. Ratten på bilden ingår ej men ersätts av liknande, Originalratt finns också. Motorerna har gått ca 360 timmar sedan de installerades 1992 och är regelbundet servade. Motorrummet specialbyggt och med automatisk belysning. 4 batterier från 2009. Extra mycket inredning med mycket luckor och lådor. Dynor i sittbrunnen känns nya men är från 2009.

 

Är man intresserad av en Coronet 24 Midi så måste detta vara bästa köpet.

 

Båten står inomhusförvarad i Ängelholm.

 

För visning och mer information kontakta 

 

Coronet 24

(Bild visar en motsvarande båt)

 

Konstruktör(er): Hans Bruun Bertelsen/Waltman M. Walter/James R.Wunne

Längd: 7,32 m

Bredd: 2,44 m

Depl: 1840 kg

Tillverkningsår: 1975 (Båtar byddges 1972 - 1978)

 

Coronet 24 Midi är den fjärde och sista modellen baserad på Coronets första 24 fotsskrov (tidigare 24 De Luxe/24 Cabin/24 Weekender/24 Flybridge). Den presenterades i januari 1971 och tillverkades fram till och med år 1978.

 

Yachtaction logo

Mer information

OBJEKT FRÅN SVERIGE Nej

Bifogade filer