Maxus 21 Scandinavia - SÅLD för 170.000:-

Listpris:
269 000 kr
ELLER

Översikt

Maxus 21 är den stora lilla båten. Med endast en längd på 21 fot rymmer denna båt både kojer i förpiken, en salong och en stor akterkoj under sittbrunnen. T.o.m toalett med dörr!! Första gången man kliver ner i denna båt blir man verkligen förvånad över de generösa utrymmena, "ståhöjden" imponerar.


Säljes på auktion genom Yacht Action AB
Kontaktperson: 
Tel: 
e-post:
 
Yachtaction

Maxus 21 Scandinavia - SÅLD för 170.000:-

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

Nu har northman varvet gjort det igen ! Maxus 21 Scandinavia är en segelbåt du kan dras efter en personbil . Vikt på ca 1200 kg som kan lastas på en vanlig motorbåts trailer Sovplats för 4 personer samt separat toalettutrymme . Även ett mindre pentry med plats för vask och spis . Även denna båt har fällbar mast och fällköl som standard  och hanteras ifrån sittbrunnen . Du seglar båten helt enkelt på egen hand .

 

Tack vare utväxlingen på linorna till detta system , och med en vinsch kan detta hanteras av yngre människor . Själv kan man segla in på kanotleder , utan att lämna rodret för att fälla upp och ner kölen / masten . Med ballast placerad runt köl trumman blir hon mycket stabil även med kölen uppe . På utombordar fästet sitter det gasfjädrar och detta gör att motorn är enkel att lyfta upp . Fällbar mast och maststötta , stabil mastfot /gångjärn samt A bock som förstaget sitter fast i . Maxus 21 vänder sig till alla även till första båts ägare / ungdomar eller varför inte vuxna som vill bli som barn på nytt . Maxus 21 är inte dyrare än vad utrustning till en 40 fotare + . Ge barnen en chans att börja segla en liten båt med storbåts känsla . Bra instegsbåt för nybörjare men även för den mer rutinerade seglaren som vill ha kul på sjön.

 

Denna Maxus 21 står inomhus i Ängelholm. Trailern på bilderna ingår inte. Båten är helt ny och endast demoseglad. Kan säljas med avdragsgill moms eller på export utan moms. 

Den har en mycket omfattande utrustning. 

 

För visning ring: 

 

Yachtaction logo

Mer information

OBJEKT FRÅN SVERIGE Segelbåtar

Bifogade filer

  • No Files attached with this product.